Запиши се още сега


За да дадем на България шанс за честни и свободни избори, търсим 12 000 пазители на вота, членове на СИК или застъпници - по един за всяка секция в страната. От ангажимент за 1 ден важи бъдещето на страната за следващите 4 години. Можем да го направим заедно!

Запишете се днес, а с наближаването на изборния ден ние ще се свържем с вас във връзка с вашето разпределение!


Какво предстои след като се запишете за пазител на вота?


Ще ви изпратим обучително видео и материали

В момента, в който ЦИК обявят здравния протокол и методически указания за предстоящите избори, ще изработим и изпратим обучително видео и материали за правата и задълженията на застъпниците. Всички тези материали ще бъдат на Ваше разположение и на сайта на кампанията - www.tibroish.bg.


Ще ви разпределим по секции

След като общините обявят окончателния списък със секциите за предстоящите избори, ще бъдете разпределени в някоя от тях и ще Ви изпратим информация за номера и адреса на секцията, в която ще бъдете застъпник.


Ще подготвим документите

За да можете да се легитимирате като пазител на вота в изборния ден, ще трябва да разполагате с документ, който удостоверява, че сте застъпник (представител на коалиция) на Демократична България и бадж, който ще трябва да носите, докато сте в секцията. Веднага щом бъдете разпределени в секциите, ще се свържем с Вас, за да уточним как ще получите документите си.


Приложението “Ти броиш”

Когато мобилното ни приложение е налично за сваляне, ще получите имейл с инструкции как да го свалите и как да го ползвате в изборния ден. Тази информация ще бъде публикувана и на уебсайта на кампанията www.tibroish.bg.